723 gjoba për mosrespektim të masave anti-pandemi

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 723 gjoba për shkak të mosrespektimit të masave anti-COVID.

12 persona u arrestuan, tetë persona u dërguan në mbajtje.

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 12 aksidente trafiku me dëme materiale dhe 15 me të lënduar.

Po ashtu Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 743 tiketa trafiku.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close