MARSHI I KUISLINGËVE TË PËRGJAKUR *Poezi

/Idajet Jahaj

… Nga i pari ynë
morëm hua nderin
për të varrosur Atdheun !

Në mos një gur,
edhe një re pluhuri
e rrëzuar
na gëzon.

Duart tona
zezojnë të hijshme
në shtizën e një flamuri tjetër.

Në shkeljen e babait
na qëndron kontributi.

Në kërkim të një babai të ri
edhe për fëmijët tanë!

Kemi alternativën
e gjakut të bardhë,
shkumuar nga
kovidi politik !

Dhe gjunjëzimin
plot dritë krimbash
ndaj padronëve
atdhe-gërryes…

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close