650 gjoba për shkelësit e masave antiCOVID-19

Pavarësisht masave antiCOVID-19 dhe dënimeve të shumta nga ana e Policisë së Kosovës, disa qytetarë po vazhdojnë sërish me mosrespektimin e këtyre masave.

Gjatë ditës së diele, policia ka shqiptuar 650 tiketa në bazë të ligjit COVID-19.

Kujtojmë se në bazë të këtij ligji dënimet shkojnë nga 35 deri në 500 euro.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close