Ministri Zemaj: Do të shqyrtojmë mundësitë për pagesa shtesë për punëtorët teknikë

Mbi 2 mijë punëtorë teknik kanë hyrë sot në grevë për shkak të mosrealizimit të kërkesave të tyre për pagesat shtesë nga Qeveria.

Me këtë rast, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, sot ka mbledhur në takim kreun e Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat, Jusuf Azemi, dhe u.d. së drejtorit të ShSKUK-së, Valbon Krasniqi, në zyrën e këtij të fundit.

Zemaj pas takimit tha se do t’i shqyrtojnë mundësitë buxhetore për pagesat shtesë.

Edhe pse tha se kompanitë nga të cilat vinë punëtorët teknik janë paguar nga Pako Emergjente, ai nuk ka përjashtuar mundësinë që punëtorët teknik të Qendrave të Mjekësive Familjare të marrin pagesa shtesë.

“Ne do shqyrtojmë çdo mundësi që na jepet për të shqyrtuar kërkesën e tyre. Vendimi nuk mund të themi që është përfundimtar pasi duhet të kalojë në hapa pasues për të arrirë deri tek rezultati”, shtoi Zemaj.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close