​Vepra artistike të Hotel Grand, shumë shpejt kalojnë në pronësi të MKRS ​

Drejtori i Agjencisë së Privatizimit, Valon Tolaj është takuar sot me ministrin e Kulturës, Vlora Dumoshi, ku kanë diskutuar për veprat artistike me vlerë që ndodhen në ambientet e hotelit Grand.

Tolaj ka shkruar se përmes bashkëpunimit të AKP dhe Ministrisë së Kulturës, këto vepra artistike shumë shpejt do t’i kalojnë në pronësi Ministrisë së Kulturës.

“Falënderim për bashkëpunimin ministre Vlora Dumoshi dhe zv.minister Halil Matoshi”, ka shkruar ai në Facebook.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close