Mehmeti raporton për zhvillimet e fundit në Policinë e Kosovës

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

Raportimi i UD së Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z.Samedin Mehmeti, lidhur me zhvillimet e fundit në Policinë e Kosovës si dhe të gjeturat e raportit për vendin për vitin 2020 të Komisionit Evropian.

Vendi: N303 Koha: 10:00

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close