Në 30 këngët më të mira,“Billboard” liston këngët e tri shqiptareve

Tre këngëtare shqiptare janë pjesë e listës së këngëve më të mira të vitit 2020 publikua nga “Billboard”. Në listë e 30 hiteve të këtij viti janë renditur edhe tri këngëtaret e muzikës pop Dua lipa, Bebe Rexha dhe Ava Max.

Përkatësisht këngët që pushtojnë top 30 të Billboard janë “Kings and Queens” të Ava Max, “Levitating” e Dua Lipës dhe “Baby, I’m Jealous” e Bebe Rexhës dhe Doja Cat.

Tri këngëtaret shqiptare po ecin me hapa të sigurt drejt suksesit. Kujtojmë se albumi i Dua Lipa u rendit i pari nga revista “People” si më i dëgjuari në vitin 2020. Pavarësisht kushteve të vështira nga COVID-19 këngëtaret shqiptare të muzikës pop nuk e ndalën hovin e tyre për këngë dhe klipe.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close