Pritet zgjatja e orarit të lëvizjes, masat priten të votohen nga qeveria

Bordi Këshilldhënës për menaxhimin e pandemisë COVID-19 nesër pritet t’i rekomandojë Qeverisë së Kosovës masat e reja ndaj koronavirusit.

Klan Kosova mëson se nga data 23 dhjetor deri më datën 3 janar nuk do të ketë renditje të komunave në zona.

Sipas kësaj lëvizja e lirë pritet të zgjatet deri në orën 22:00.

Meshat nëpër kisha do të ndalohen për krishtlindje.

Po ashtu nuk do të lejohet grumbullimi i më shumë se pesë personave në sheshe.

Nesër ato pritet për t’u vendosur dhe për t’u votuar në Qeverinë e Kosovës.

Bordi vlerëson se situata epidemiologjike në Kosovë mbetet më e mire./ Klan kosova

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close