Prokuroria vendos në favor të AKI-së, s`ka elemente penale

Prokuroria nuk ka gjetur asnjë element të veprës penale në kallximin që u.d. e Presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani e kishte bërë ndaj sekretarit të Presidencës, Driton Gashit ish-drejtorit të AKI-së.

Znj.Osmani e kishte njoftuar policinë e Kosovës  siç kanë raportuar mediat, se Driton Gashi së bashku me një person tjetër që është prezantuar si pjesëtarë i AKI-së, kanë tentuar të marrin dokumente konfidenciale nga kasaforta në Presidencën e Kosovës, ku ruhen raportet e AKI-së si dhe dokumente konfidenciale.

Znj.Osmani rastin e kishte lajmëruar në organet e drejtësisë. Ndërsa sot prokuroria e shtetit ka njoftuar se nuk ka gjetur asnjë element të veprës penale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close