Filmi i Isa Qosjes dhe ai i Norika Sefës pjesë e “First Cut +”

Dy projekte filmike kosovare janë përzgjedhur në “First Cut +”.

The Stork“ (Lejleku) nga regjisori Isa Qosja dhe “Në kërkim të Venerës“ nga regjisorja Norika Sefa janë dy projektet filmike Kosovare të përzgjedhura nga programi i njohur First Cut+.

Këtë e ka bërë të ditur Qendra Kinematografike e Kosovës, teksa jep edhe detaje rreth asaj se çfarë është “First Cut +”.

Programi në fjalë është krijuar për rritjen e aftësisë konkurruese dhe tregtimin e filmave artistik që kanë marrë pjesë në First Cut Lab.

“First Cut +” është lansuar përmes bashkëpunimit të ngushtë me dy platforma dinamike të njohura në industrinë e filmit,  “When East Meets West”, në Trieste dhe “Eastern Promises Industry Days”. të Festivalit të Filmit Karlovy Vary.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close