28/01/2021

Qytetarët e Kosovës shumë skeptik, mbi 50% deklarojnë se nuk do të vaksinohen

Në një anketë të publikuar nga Radio Evropa e Lire, del që mesatarisht 50% e të anketuarve në shtetet e Ballkanit Perëndimorë nuk duan të vaksinohen kundër koronavirusit.

Prej këtyre shifrave, shtetasit e Malit të Zi janë më të gatshmit që të marrin vaksinën anti-Covid.

Pas tyre vijnë shtetasit e Serbisë, Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe të fundit janë ata të Bosnjë e Hercegovinës.

56% e shtetasve të Kosovës kanë deklaruar se nuk do të vaksinohen, ndërsa vetëm 37% janë deklaruar pro vaksinimit.

Vetëm shtetasit e Bosnjës janë më skeptikë për vaksinën se ata të Kosovës.

Këto janë shifrat:

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close