818 pëe mosrespektim të masave anti-cornavirus

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24-orëve të fundit një numër i qytetarëve kanë shkaktuar kundërvajtje në trafik, e disa të tjerë kanë shpërfillur rregullat e vendosura nga Qeveria e Kosovës, kundër përhapjes së Covidit-19.

Siç bëhet e ditur, numri i atyre që kanë kryer kundërvajtje gjatë kësaj periudhe ka shkuar në 1 mijë e 23 persona. Ndërsa numri i atyre që nuk kishin vendosur maskat apo nuk kishin përfillur distancat e duhura, për të mos përhapur dhe shpërndarë Covidin-19, e të cilët janë gjobitur nga Policia e Kosovës ka shkuar në 818 persona.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close