EMA: Vendimi për vaksinën “Moderna” deri më 6 janar

/ATSH- AFP/ – Agjencia Europiane e Barnave (EMA) planifikon ta japë me një javë përparësi, më 6 janar, ekzaminimin dhe autorizimin e mundshëm të vaksinës “Moderna”, njoftoi sot ky institucion.

“Prodhuesit amerikanë të vaksinës “Moderna” i dërguan të dhënat shtesë më shpejt nga sa pritej”, sqaroi EMA.

“EMA pritet të mblidhet më 6 janar në një seancë të jashtëzakonshme, gjashtë ditë para datës së planifikuar fillimisht, 12 janar, për të dhënë vendimin e saj, nëse kjo është e mundur “, tha institucioni europian.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close