Ambasadori amerikan në Beograd: Serbia duhet t’i ndjekë kriminelët e luftës Ambasadori amerikan në Beograd: Serbia duhet t’i ndjekë kriminelët e luftës

Ambasadori amerikan në Beograd, Anthony Godfrey ka thënë se Serbia duhet t’i ndjekë kriminelët përgjegjës për për krimet e luftës.

Godfrey ka shkruar në Twitter se në mënyrë që drejtësia të vihet në vend Serbia duhet t’i ndjekë kriminelët e luftës.

“Në mënyrë që drejtësia të vihet në shërbim të viktimave dhe të ndërprejë përshtypjen në rritje të mosndëshkimit për autorët në vend dhe rajon, Serbia duhet të ndjekë penalisht ata që janë përgjegjës për krimet e luftës”, ka shkruar ambasadori amerikan.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close