GLPS shpalos të gjeturat e gjyqësorit në luftimin e korrupsionit dhe krimit

Drejtësia Sot, platformë e Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizon konferencën për media lidhur me performancen e gjyqësorit gjatë muajve prill – shtator 2020, në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar.

Në këtë konferencë, Drejtësia Sot do shpalos të gjeturat e raportit të titulluar “Monitorimi i Sistemit Gjyqësor dhe Prokurorial në Kosovë për Periudhën Prill – Shtator 2020”.

Të gjeturat e Drejtësia Sot, theksojnë mangësitë dhe problemet e sistemit që ndikojnë në uljen efikasitetit të punës së gjykatave dhe prokurorive.

Të njejtat këto rezultojnë në  rritjen e numrit të lëndëve aktive në sistem të drejtësisë si dhe numrin e lëndëve të parashkruara (vjetërsuara).

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close