LANSOHET FUSHATA PËR PARANDALIMIN E COVID-19

Ekipi i Kombëve të Bashkuara, me mbështetjen e Fondit i Mirëbesimit Shumë-partnerësh, UKAid- Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar, në koordinim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Institutin për Shëndetin Publik po fillojnë fushatën #përhatër.

Fushata promovon sjelljen e duhur në parandalimin e mëtejshëm të COVID-19, duke plotësuar fushatat tashmë ekzistuese, duke shtuar elemente në qytet, dy animacione dhe fushatë në media sociale.

Të pranishëm në lansimin e fushatës do të jenë: Koordinatorja e Zhvillimit e KB, znj. Ulrika Richardson, Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, Ambasadori i HM, Nicholas Abbott dhe Drejtori Ekzekutiv i Institutit për Shëndet Publik, Naser Ramadani.

Gjatë kësaj ceremonie të shkurtër, do të prezantohen dy elemente kreative të fushatës në qytet.

Ngjarje e ngjashme së shpejti pritet në disa qytete të Kosovës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close