Diaspora po vjen, sot dhjetëra fluturime drejt Kosovës

Diaspora e Kosovës nuk po pyesin për pandemi dhe po vijnë në vendlindje.

Përveç me vetura, shumë mërgimtarë ja kanë mësyrë edhe me aeroplanë drejt Kosovës.

Vetëm gjatë ditës së sotshme janë realizuar 56 fluturime drejt Kosovës.

Ardhja e diasporës në Kosovë do të jetë një infuzion ekonomik për vendin, sigurisht do t’i bëjnë më të bukura edhe festat e fundvitit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close