FDA jep miratimin për vaksinën ”Moderna”

ATSH-ANSA/ – Dritë jeshile nga Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) për vaksinën ”Moderna” kundër Covid-19.

”Kjo do të thotë se vaksina mund të shpërndahet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të gjithë personat mbi 18 vjeç”, thuhet në shënimin e agjencisë qeveritare.

“Me miratimin e dy vaksinave, FDA ka ndërmarrë një hap tjetër të rëndësishëm në luftën kundër pandemisë globale”, tha komisioneri Stephen Hahn.

“Përmes procesit transparent dhe shkencor të shqyrtimit, dy vaksina u miratuan shpejt në përputhje me standardet e rrepta të sigurisë”, shton ai./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close