Deputeti Bajqinovci: Serbia po i pengon mërgimtarët qëllimisht

Gjatë dy ditëve të fundit kufinjtë me Kosovën janë të mbingarkuar nga mërgimtarë që po vijnë drejt Kosovës për të festuar së bashku me familjet për festat e fundvitit.

Ata po detyrohen të presin deri në 10 orë rrugës.

Deputeti i LVV, Mefail Bajçinovci, duke iu uruar mirëseardhje mërgimtarëve ka thënë se ata po pengohen qëllimisht dhe pa arsyeje nga Serbia.

“Ju uroj mirëseardhje nga zemra mërgimtarëve tanë në vendlindjen e tyre për festat e fundvitit.

Infuzioni i vërtetë ekonomik janë ata, ndërsa festave ju japin gjallëri dhe atmosferë gëzimi në familjet tona.

Në anën tjetër Serbia vazhimisht po i pengon mërgimtarët tanë, duke i bllokuar kufijtë me qëllim e pa arsye!”, tha ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close