Këndi Amerikan në Kukës

ATSH/ Mbështetje për të rinjtë në komunitetet e shkollave të mesme në zonën e Kukësit.

Këndi Amerikan në Kukës dhe Qendra për Progres Rinor nisën programin e tyre më të ri duke ndihmuar të rinjtë në komunitetet e shkollave të mesme në zonën e Kukësit të eksplorojnë synimet e tyre të karrierës, njoftoi sot ambasada e Shteteve të Bashkaura të Amerikës në Tiranë.

Nxënësit nga shkollat e mesme në Bardhoc, Shtiqen, dhe Gostil morën pjesë në këtë aktivitet së bashku me nxënësit nga shkolla e mesme Havzi Nela në Kukës.

“Zv. Shefja e Marrëdhënieve me Publikun, Lucija Straley i nxiti nxënësit të vendosin qëllime ambicioze dhe t’i ndjekin ato me vendosmëri”, thekson ambasada e SHBA.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close