Kolona të gjata te Dheu i Bardhë

Mërgimtarët që janë nisur për në Kosovë, përveç pritjeve në pikat kufitare Kroaci- Serbi dhe Hungari-Serbi, po ballafaqohen edhe me pritje në kufirin Serbi-Kosovë, konkretisht në pikë kalimin kufitar Dheu i Bardh.

Raportohen se pritjen në këtë pikë kufitare janë deri në tri orë.

“Kolonat janë kryesisht nga pala serbe por ka edhe te pika kufitare e Kosovës”, thotë ky burim.

Ndërkohë në Merdare, pritjet janë nga 10 deri 15 minuta.

Përndryshe, Ministrisë së Punëve të Brendshme nuk është duke i funksionuar uebi që njofton çdo gjysmë ore për gjendjen në pikat kufitare të Kosovës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close