Turistët nuk lejohen të hynë në Brezovicë

Turistët që kanë planifikuar të qëndrojnë sot gjatë ditës në Brezovicë, i ka pritur një befasi jo e këndshme në hyrje të këtij resorti. Aty ju ka dalë Policia e Kosovës dhe i ka ndaluar të gjithë autobusët që kanë organizuar t’i bartin udhëtarët.

Në kuadër të masave që ka marrë Qeveria e Kosovës në parandalimin e coronavirisit është edhe ndalimi i grumbullimit në masë.

Turistët në shenjë revolte që nuk u lejuan të ngjiten në shtigjet e Brezovicës, kanë bllokuar rrugën.

Ende nuk ka ndonjë konfirmim zyrtar nga ana e Policisë së Kosovës lidhur me vendimin për ndalimin e turistëve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close