Lista Serbe bojkoton mbledhjen e Qeverisë

Qeveria e Kosovës ka mbajtur sot mbledhjen e radhës. Në këtë mbledhje nuk janë paraqitur fare zëvendëskryeministri Goran Rakiq dhe ministri për Kthim dhe Komunitete, Delibor Jevtiq.

Lista Serbe nuk ka marrë pjesë as në seancën e fundit të Kuvendit të Kosovës, derisa, kanë paralajmëruar dalje nga Qeveria nëse nuk iu përmbushen kërkesat.

Lista Serbe që ka 11 deputetë në Kuvendin e Kosovës në vazhdimësi ka bërë presion ndaj Qeverisë Hoti duke bërë presion se mund të largohet dhe të ndikojë në rënien e Qeverisë aktuale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close