QEVERIA MIRATON STRATEGJINË KUNDËR KORRUPSIONIT DERI NË VITIN 2023

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e së hënës ka miratuar strategjinë dhe planin e veprimit kundër korrupsionit 2021-2023.

Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri paraqiti draft-strategjinë kundër korrupsionit, duke shtuar se përmban një qasje gjithëpërfshirëse.

“Ajo përmban veprime prioritare për luftimin e korrupsionit. Agjencia Kundër Korrupsionit rekomandohet të plotësojë këtë strategji në mënyrë që t’i përgjigjen sfidave”.

“Meqenëse korrupsioni është një fushë e gjerë kjo strategji do të plotësohet me strategjinë e sigurisë”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close