Albin Kurti kërkon që zgjedhjet të shpallen sa më parë: Kemi punë për të bërë

Kryetari i VV’së, Albin Kurti, ka kërkuar që zgjedhjet të shpallen sa më shpejt, derisa po pritet edhe vendimi përfundimtar nga Gjykata Kushtetuese.

“Gjykata foli, dhe derisa presim vendimin përfundimtar, ne nuk duhet që të vonojmë shpalljen e zgjedhjeve të reja për të rikthyer legjitimitetin e qeverisë. Nga menaxhimi i pandemisë te rindërtimi i ekonomisë dhe reforma në sistemin gjyqësor, kemi shumë punë për të bërë, por jemi gati”, ka shkruar ai në rrjetin social Twitter.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close