Vaksina ushtarake “e tmerrshme”.

Vaksina u quajt TABTE dhe të imunizonte kundër tetanozit, tifos dhe paratifit, por shumë ushtarē betohen se nuk kanë marrë as të ftohtë për një kohë shumë të gjatë.
Në foto, një nga ushtarët “i nënshtrohet” injeksionit në Afrikën Lindore (1935)./K.E

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close