Vetëm gjatë së enjtes 15 fluturime nga Baseli drejt Prishtinës

Aeroportet e Zvicrës po “vlojnë” nga bashkëatdhetarët që po vijnë në Kosovë për t’i kaluar festat e fundvitit.

Vetëm gjatë ditës së enjte 15 fluturime janë realizuar ngaAeroporti i Baselit drejt Prishtinës.

Gazeta zvicerane “Blick”, i ka kushtuar një shkrim të veçantë.

Në këtë artikull shprehet habi me interesimin e madh që kanë mërgimtarët tanë për ta vizituar vendin.

Po ashtu edhe fluturime të tjera janë realizuar edhe nga Zurichu dhe nga Geneva ku janë realizuar gjashtë.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close