Serbia fillon kryenëvete vaksinimin e qytetarëve në Veri të Kosovës!!

Vaksinimi kundër koronavirusit me vaksinën Pfizer ka filluar në veri të Kosovës. Shumë pleq kanë filluar pritjen në radhë dhe siç shihet interesimi për të marrë vaksinën është i madh.

Fillimi i vaksinimit në veri të Kosovës u konfirmua edhe nga Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuqiç.

“Vaksinimi filloi në Leposaviq, dhe do të vazhdojë kudo në Veri. Fillimisht do të vaksinohen të moshuarit mbi 75 vjeç, pastaj të tjerët” ka thënë Vuçiq.

Vaksinimi do të fillojë më vonë sot në Mitrovicën e Veriut, dhe gjatë nesër në Zubon Potok dhe Zveqan.

Sasitë e para të vaksinës nga kompania “Pfizer-Biontek” arritën në Serbi të martën dhe vetëm tre ditë më pas mijëra sasi janë nisur në pjesën Veriore të Kosovës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close