Kali i bukur (metalik) Akhal Teke

Kali Akhal Teke, nga fisi Teke i Turkmenistanit, ose (kali i shkretë), është një nga racat më të vjetra dhe më të bukura. Ata kanë një reputacion pozitiv për shpejtësinë dhe qëndrueshmërinë, inteligjencën dhe një shkëlqim të veçantë metalik. Gërshetat i duken sikur i janë bërë nga perla, mëndafshi …

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close