Lloji i ri i koronavirusit është zbuluar në tetë vende evropiane

Një tip i ri i koronavirusit është zbuluar tashmë në tetë vende evropiane, tha drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë për Evropën, Hans Kluge.

“Tetë vende në rajonin Evropian të OBSH-së kanë identifikuar deri më tani një variant të ri të Kovid 19 të quajtur VOC-202012/01,” shkroi Kluge në Twitter.

Sipas tij, lloji i ri i virusit po përhapet në mesin e popullatës më të re, ndryshe nga variantet e mëparshme.

Kluge bëri thirrje për kujdes ndërsa po studjohen efektet e tij , si dhe të forcojë masat ekzistuese mbrojtëse të tilla si distanca fizike, duke bartur maska ​​mbrojtëse.

Një lloj i ri i koronavirusit u identifikua në Britani në 14 Dhjetor.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close