Enver Hoxhaj: PDK-ja do t’i ketë tre kandidatë nga diaspora

Kandidati për kryeministër i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka shpalosur plan programin e tij në lidhje me diasporën.

Hoxhaj tha se do të punojnë në rezervimin e vendeve për diasporën në Kuvendin e Kosovës.

Tutje ai tha se PDK-ja do t’i ketë tre kandidatë që do të vijnë nga diaspora.

Poashtu, Hoxhaj theksoi se do ta rikthejnë Ministrinë e Diasporës dhe kjo ministri do të udhëhiqet nga një mërgimtar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close