ohnson: Marrëveshja financiare me BE jo ajo që donim

ATSH-ANSA/ – Kryeministri britanik, Boris Johnson pranoi se marrëveshja tregtare postBrexit, ndoshta nuk shkon aq larg sa do të dëshironim për sa i përket qasjes në tregun e BE për shërbimet financiare.

”Marrëveshja financiare me Bashkimin Europian nuk ishte ajo që donim”, deklaroi Johnson në një intervistë me ”Sunday Telegraph”.

”Megjithatë, marrëveshja në tërësi është një arritje”, theksoi ai, në lidhje kritikët e tij që e kishin konsideruar të pamundur.

Pavarësisht nga mosmarrëveshjet e mëdha gjatë viteve të kaluara, Bashkimi Europian dhe Britania e Madhe morën frymë të lehtësuara më 24 dhjetor, pasi më në fund arritën të gjenin gjuhën e përbashkët, një marrëveshje mes tyre postBrexit./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close