BE pretendon që të gjithë të rriturit t’i vaksinoj vitin e ardhshëm.

Raportohet se:
-Bashkimi Evropian ka nënshkruar marrëveshje për të blerë më shumë se dy miliardë doza të vaksinës me disa kompani farmaceutike, duke përfshirë Pfizer dhe Biontek, Moderna dhe AstraZeneca, me qëllim për të mundësuar që të gjithë të rriturit nga BE të vaksinohen vitin e ardhshëm.

 

Se sa do përfitojnë edhe shqiptarët (gjithëandej) nga kjo mbetet të shihet,pasiqë ata ende janë jashtë kufijve të Bashkimit Europian.Megjithatë ,besohet se Bashkimi Europian edhe kësaj here do të mendojë edhe për pjesët që në një të ardhme pritet të bëhen pjesë e saj,kështu edhe Kosova,Shqipëria,Maqedonia,Mali i Zi,Serbia.

/proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close