Konsullata Shqiptare në Itali/ 29 dhjetori data e fundit e tërheqjes së pasaportave

ATSH/ Konsullata e Përgjithshme e Shqipërisë në Milano me anë të një njoftimi zyrtar lajmëroi sot të gjithë qytetarët shqiptarë se dita e nesërme është data e fundit për të tërhequr pasaportat biometrike.

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano njoftoi se në datat 30 dhe 31 dhjetor nuk mund të bëhet tërheqja e pasaportave biometrike dhe kartave të identitetit për arsye të inventarit vjetor.

Sipas konsullatës, data e fundit të tërheqjes së pasaportave është dita e nesërme ndërsa shërbimi rifillon rregullisht në datën 4 janar 2021.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close