TË NDEROHET HEROI I KOSOVËS, BIRI I MADH I POPULLIT SHQIPTAR, ZIJAH SHEMSIU!

TË NDEROHET HEROI I KOSOVËS, BIRI I MADH I POPULLIT SHQIPTAR, ZIJAH SHEMSIU!
Deri tani shteti ka bërë shumë pak për Heroin e Kosovës, birin e madh të popullit shqiptar, Zijah Shemsiu.
PROPOZOJ:
1. TË NGRITET LAPIDARI NË QENDËR TË GJILANIT DHE
2. AUTOSTRADA PRISHTINË- GJILAN TA MERRË EMRIN ZIJAH SHEMSIU!
Kjo është detyrë e institucioneve të Gjilanit, Shoqatës së të Burgosurve Politik, Shoqatës së Veteranëve dhe Invalidëve të Luftës dhe institucioneve tjera!
Zijah Shemsiu është një ndër figuart më të mëdha kombëtare. Njëri ndër udhëheqësit dhe përfaqësuesit më të denjë të mërgatës shqiptare.
Udhëheqës dhe organizator i demonstratave të para në Evropë, patriot i kulluar, trim dhe pararëndës i UÇK-së!
Qëndresa dhe heroizmi i tij përballë torturave serbe në Burgun Qendrorë janë të rralla në historinë e popullit shqiptar.
Lavdi e përjetëshme, Heroit të Kombit Shqiptar, Zijah Shemsiu!/Ismet Rashiti

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close