TURPI BRINA NUK KA…(FOTO)

Unë mendoj (qofsha i gabuar), që dikush ose po don me qëllim me ia ulë imazhin këti sheshi por edhe shtetit, ose ka qenë/është për nga trutë i mangët me vendimin që ky TREG EMERGJENT të vendoset këtu.
E ftoj PUBLIKISHT kryetarin e Prishtinës

z. Shpend Ahmeti që të bisedoj me organet e tija kompetente dhe të mirët vendim që këti tregu emergjent ti ndërrohët lokacioni.

Besoni nuk e kam për qëllim por nëse nuk mirren masa do të jam i detyruar tu përgjigjem pozitivisht kërkesës së disa antarve, miqve e simpatizantve, ti largojmë me dhunë këto kisoqe emergjente (ato pastaj do ti vendosim në mes të udhkryqit), besoj që nuk e keni për dëshirë që mediat botërore të shkruajn për këtë veprim…
Fotot jan bërë pak më parë.
P. S. Jo rastësisht në të njëjtën kohë do ta postoj foton e Presidentit Bill Clinton te shtatorja./Agim Rexhepi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close