Zemaj në RTK: Vaksinat antiCOVID vijnë në shkurt

Ai në këtë emision e ka dhënë lajmin e fundit dhe ekskluziv se kontigjenti i parë i vaksinave antiCovid në Kosovë do të vijnë në muajin shkurt.

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj në emisionin “Debat” të RTK-së, ka thënë se kosovarët duhet të kenë durim, besim dhe angazhim përmanent në frontin e përbashkët kundër pandemisë COVID-19.

Ai në këtë emision e ka dhënë lajmin e fundit dhe ekskluziv se kontigjenti i parë i vaksinave antiCovid në Kosovë do të vijnë në muajin shkurt.

“Sapo me erdhi emaili zyrtar se kontigjenti i parë i vaksinave do të vijnë në muajin shkurt. Ky është lajm i jashtëzakonshëm për qytetarët e Kosovës”, ka thënë Zemaj. /RTKLIVE/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close