457 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19

Qytetarët po vazhdojnë të mos respektojnë masat ndaj COVID-19 të cilat janë vendosur nga institucionet shtetërore e shëndetësore.

Vetëm gjatë 24 orëve policia, ka shqiptuar 457 gjoba për personat që nuk respektuan masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Kujtojmë se nga ky virus u infektuan 51 mijë e 144 raste nga 182.329 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1 mijë 332 kanë vdekur shkak i këtij infektimi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close