Gati një orë pritje për të dalë nga Kosova

Mërgimtarët sot e kanë marrë rrugën për tu kthyer në shtetet evropiane ku jetojnë dhe veprojnë.

Në ditë pas festës së Vitit të Ri, në kufirin në Merdare janë krijuar kolona deri në 1 kilometër, e që pritjet janë deri në 40 minuta.

Në këtë pikë janë duke punuar të dyja sportelet.

Kujtojmë që këtë vit edhe pas shumë vështirësive për shkak të situatës me pandemi, shumë mërgimtarë kanë ardhur në Kosovë për festat e fundvitit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close