Kolona me bashkatdhetarë deri në 200 metra në dalje të kufirit në Merdare

Bashkatdhetarët që vizituan këto ditë Kosovën, duket se kanë filluar të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

Sipas të dhënave të publikuara nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në Merdare, konkretisht në dalje ka kolona deri në 200 metra dhe pritje nga 30 deri në 50 minuta. Kurse, në hyrje nga 3 deri në 5 minuta.

Ndërsa, në pikë kalimin kufitar “Dheu i Bardh”, kolonat janë të gjata nga 40 deri në 50 metra, dhe pritja nga 20 deri në 30 minuta. E hyrja për të hyrë në Kosovë, pritja është nga 3 deri në pesë minuta.

Në këtë link mund të njoftoheni në kohë reale për kolonat nëpër pikat kufitare:

https://mpb.rks-gov.net/?fbclid=IwAR3P4Zx_X-RgYTFmWiuSGyrqVur_AjuVnPEQcp4MQhQgNXMJG8zomLnp7f8

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close