Mësimi online nuk e ka arritur efektin, kompensimi i orëve, i domosdoshëm?

Pandemia ka bërë që të anashkalohet shumëçka në atë që përbën një mësimdhënie cilësore, duke filluar nga shkurtimi i orëve, pastaj ndërrimi në grupe, kalimi nga një skenar në skenarin tjetër, që sipas komunitetit shkollor kanë ndikuar drejtpërdrejt në cilësi të mësimdhënies dhe mësimnxënies, raporton Ekonomia Online.

Qeveria e Kosovës, për të parandaluar përhapjen e Coronavirusit, ka marrë vendim që gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/2021 të përfundojë më 18 dhjetor dhe gjysmëvjetori i dytë të nisë më 18 janar.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close