ME ZOGJ… *Poezi

/Idajet Jahaj

1.
Në degën e zhveshur dimërore
Zogjtë- çelësa sol, të gjallë,
këndojnë ringjalljen e fletëve…

2.
Dhe pak ulli,
Dhe pak prill,
Dhe pak kishë,
Të gjitha i lëçit
zogu në një pishë.

3.
Mëllenjë sqep-diell
e fëmijërisë,
M’i hëngre të gjitha
farat e kujtimeve.
Tash,
po lundroj i etur
diejve të brazimave…

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close