Avdyli pas shkarkimit :Është hakmarrje e ulët politike

Haxhi Avdyli, e ka quajtur një lloj hakmarrje ndaj tij vendimin e Degës së LDK-së për ta shkarkuar nga të gjitha pozitat.

“Jemi çuditur me vendimin sepse kemi shpreh vullnetin publik. Ai akt po duket akt i ulët politikë. I ngjan një lloj hakmarrjeje të ulët. Nuk mërzitemi. Është mënyrë e një mendësie të vjetër të diferencimit. Tani edhe është koha që t’i ndajmë rrugët”, ka thënë Avdyli.

“Isa Mustafa, Agim Veliu dhe disa të tjerë me lojëra e kanë dëmtuar vullnetin e qytetarëve. Vjosa Osmani është anashkaluar, përjashtuar dhe tash fyhet. Albin Kurti… mund të kemi mospajtime të ndryshme. Ai ishte më i votuari… Nëse vendimi im për të mos e votuar shkarkimin e Kurtit, është punë kundër LDK-së jam krenar”.

Ai i ka quajtur të paskrupullta deklaratat e Ministrit të Brendshëm, Agim Veliu ndaj Kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani.

“Të flasë nënkryetari, ministri i MPB dhe të përçmojë vetit fizike të dikujt nuk ka ndodhur në historinë e parlamentarizmit tonë. I fyeri të fyen. Agimi ka nervozë të madhe dhe po e sheh se koha e tij po mbaron. Gjenerata e politikanëve të rinj ku bëjnë pjesë Albin Kurti dhe Vjosa Osmani, dita për ta po vjen”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close