IKSHPK e gatshme për fillimin e vaksinimit të qytetarëve kundër Covid-19

Drejtori i Instituti Kombëtar  të Shëndetit Publik të Kosovës (IKSHPK),  Naser Ramadani ka thënë se janë të gatshëm që të  bëjnë vaksinonim e  popullatës kundër Covid-19.

Ramadani në një konferencë për medie së bashku me kryeministrin Hoti dhe ministrin e Shëndetësisë, Zemaj, tha do të arrijnë të vaksinojnë 20 mijë qytetarë në ditë

“Në Kosovë ne e kemi një traditë të zgjeruar për programin e imunizimit, dhe ne e kemi ndërtuar strategjinë dhe  mund ta zbatojmë. Ne kemi bërë përgatitjen e thirrjen e personave në terminë të caktuara dhe secili person do të pajisjet me kartelën e imunizimit”, tha ai.

Gjatë kësaj konference kryeministri Hoti, tha se janë siguruar afër 2 milionë vaksina anti-Covid, pjesa e parë e të cilave do mbërrijnë në muajin shkurt.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close