OPEC+ vendos rritjen e prodhimit të naftës

ATSH-AFP/ – Anëtarët e Organizatës së Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) dhe partnerët e tyre ranë dakord sot për një rritje shumë të vogël në prodhimin e tyre të naftës, në shkurt dhe mars, e realizuar vetëm nga Rusia dhe Kazakistani.

“Vëllimi i tërhequr vullnetarisht nga tregu nga aleanca OPEC+ do të rritet nga 7,2 milionë fuçi në ditë në janar në 7,125 miliardë fuçi në ditë në shkurt dhe 7,05 miliardë fuçi në ditë në mars”, tha karteli.

OPEC bëri, gjithashtu, thirrje për kujdes përballë krizës shëndetësore./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close