Simptomat që tregojnë që vuani nga ankthi

ATSH/ Ankthi kronik mund të konsiderohet si sëmundje e vërtetë dhe simptomat e tij përfshijnë nervozizëm të vazhdueshëm, shqetësim, tension, dhimbje koke etj.

Ekspertët e Shëndetësisë thonë se ankthi kronik duhet të trajtohet njësoj si çdo sëmundje tjetër, në të kundërt, ai shkakton komplikacione që çojnë në shfaqjen e sëmundjeve të rënda si në sistemin nervor, ashtu edhe atë emocional.

Disa nga simptomat janë: dhimbje koke, dhimbje muskujsh, lodhje e vazhdueshme, probleme me tretjen, probleme me gjumin, luhatje humori, mungese e përqendrimit dhe të mbajturit mend etj.

Në rastet e ankthit kronik, truri nuk funksionon siç duhet, ai nuk i jep sinjalet e ngopjes dhe nivelet e serotoninës në traktin gastrointestinal ulen shumë.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close