Bitcoin prek një rekord të ri prej 35 842 dollarësh

ATSH-DPA/ – Kriptomonedha Bitcoin ”fluturon” dhe prek një rekord të ri prej 35 842 dollarësh.

Në orët e fundit, JPMorgan ka parashikuar që kriptovaluta mund të arrijë 146 000 dollarë në planin afatgjatë.

Bitcoin, kriptovaluta e parë e decentralizuar, para 4 ditësh rezultonte në çmimin 30 000 dollarë.

”Oreksi për rrezik, që pasqyrohet në blerjet e kësaj kriptomonedhe, mbetet i papërkulur”, vlerësoi analisti i pavarur, Timo Emden, drejtori i “Emden Research”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close