Kjo është data e aplikimit dhe periudha e votimit nga diaspora për zgjedhjet në Kosovë

Mbrëmjen e kaluar U.D së presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani ka zyrtarizuar datën e zgjedhjeve të përgjithshme në vend.

14 shkurti është dita kur qytetarët do t’u drejtohen qendrave të votimit, për të zgjedhur të parin e tyre, si dhe përfaqësuesit e tjerë të institucioneve.

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror Zgjedhor u bë e ditur se fushata zgjedhore për partitë politike fillon me datën 3 shkurt dhe përfundon me datën 12.

Fushata zgjatë 10 ditë gjithsej, kurse sa i përket aplikimit të diasporës për regjistrim në votim fillon më 13 janar, deri më 24 janar.

“Periudha e votimit përmes postës fillon me dy shkurt dhe përfundon 24 orë pas zgjedhjeve”.

Duhet përkujtuar që edhe në zgjedhjet e kaluara pati një numër të madh të votuesve nga diaspora, që votat e tyre padyshim kanë një rëndësi të madhe për secilin kandidat.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close