Nuk mund ta përdorni WhatsApp-in nëse nuk pranoni t’i jepni të dhënat

Me mbi 2 miliardë përdorues aktivë në të gjithë botën, WhatsApp është një nga aplikacionet më popullore. Por, me ndryshimet e fundit të politikës së privatësisë, ky aplikacion ka mërzituar përdoruesit e tij, sepse nga 8 shkurti nuk i lejon ata të kenë akses nëse nuk pranojnë që të dhënat e tyre t’i ndajnë me Facebook-un.

“Si pjesë e Kompanive Facebook, WhatsApp merr informacion dhe ndan informacion me kompanitë e tjera Facebook. Ne mund të përdorim informacionin që na japin ata dhe ata mund të përdorin informacionin që ne u japim”, lexohet në politikën e re të privatësisë.

Kjo politikë e re është për të gjitha vendet, përjashto Europën dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Vlen për t’u theksuar se Facebook nuk do të jetë në gjendje që të lexojë mesazhet, por vetëm se kujt po i shkruani mesazh.

Disa përdorues shkruan në Twitter se do ta fshijnë këtë aplikacion menjëherë: “Koha për të fshirë Facebook, Messenger, Instagram, dhe WhatsApp. Gati për të emigruar në Telegram, Signal dhe Twitter”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close