“Hyundai” dhe “Apple” drejt një bashkëpunimi të mundshëm

/ATSH-ANSA/ – Prodhuesi i automjeteve “Hyundai” mund të jetë partneri i mundshëm për të mbështetur “Apple” në zhvillimin e makinës së saj të parë elektrike të teknologjisë së lartë, e njohur deri më tani si “Project Titan”, sipas raportimeve nga periodiku i specializuar “Autoevolution.

Risi në histori është se pas artikullit të Hankyung ishte vetë Hyundai ai që dha një konfirmim zyrtar që, në draftin e parë, lexonte:

“Ne kemi marrë kërkesa për bashkëpunim të mundshëm nga kompani të ndryshme në lidhje me zhvillimin e automjeteve elektrike autonome”, njoftoi vetë Hyundai.

“Meqenëse negociatat janë në fazën fillestare, asgjë nuk është vendosur ende”, shtoi kompania.

Sipas burimeve të tjera, fushëveprimi i një marrëveshje të mundshme mendohet të jetë më i gjerë dhe i zhanrit “50 me 50”, ku të dy partnerët kanë shumë për të fituar./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close